Вафлі з желейками
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 1 упаковка квадратних вафельних коржів
- 400-500г масла
- 500г вареного згущеного молока
- 300г кольорових желейних цукерок
- 200г солодкого крекеру (я брала хрустик з маком)
- можна додати ізюм, горіхи, курагу-по 150г
- 150г готових безе, кольорових

Приготування
Масло збити з вареним згущеним молоком. На корж намазати цей крем і посипати желейками(горіхами) Знову покласти вафлю, змазати кремом і посипати ізюмом, Корж та крекер поламаний і добре вимішаний з кремом і знову вафля, намазана кремом та викладене безе, крем. Останній вафельний корж Поставити під невеликий гніт, мінімум на 6 год(на ніч) крему може піти більше. Готову вафлю можна полити поливкою.

close
Додати свій рецепт