Вафлі пісочні

Складові:
- 200г розм'якшеного вершкового масла
- 300г цукрової пудри
- 6 яєць
- 1 щіпка солі
- 300г борошна
- 125г крохмалю
- 1 ч.л. з верхом розпушувача
- олія або масло для змащування форми
Приготування
Вершкове масло розтерти на пухку масу, а тоді маленькими порціями ввести цукрову пудру, додати яйця з щіпкою солі та перемішувати до повного розчинення цукру.
Борошно змішати з крохмалем і розпушувачем, просіяти на тісто і все старанно вимішати.
Тісто по ложці наливати в гарячу, змащену жиром вафельницю і випікати золотисто-коричневі вафлі.
Їх можна гарячими скрутити в трубочки і наповнити кремом, а можна їсти і просто так.