Улюблений кокосовий торт без випічки
enjoy
16.11.2014

Складові:
- 2 упаковки печива крекер (я брала «Світоч» вершковий, знадобилося десь 1,5 упаковки)
- 200 гр. кокосової стружки
- 1 упаковка ванільного цукру
- ½ літра молока
- 200 гр. слив.масла
- ¾ ст. цукру
- 2 жовтки
- 2 ст.л. пшеничного борошна
- 2ст.л. з верхом ванільного пудингу або картопляного крохмалю

Приготування
Жовтки збити з ½ склянки цукру. Додати борошно, пудинг (або крохмаль) і ½ ст. молока, знову збити міксером.

Залишилося молоко довести до кипіння з цукром, що на маленькому вогні, додати приготовлену масу і варити на маленькому вогні, поки рідина не придбає консистенцію пудингу. Охолодити.

Збити міксером вершкове масло, поступово додати охолоджену масу. Всипати ¾ кокосової стружки і перемішати. На дно круглої форми викласти крекери і накрити їх 1/3 маси. Потім по черзі викласти шарами печиво і кремову масу (останній шар кремовий).

Посипати верх торта кокосовою стружкою і поставити в холодильник на 2-3 години.

Цього разу я на один з шарів поклала смажений арахіс. Ще робила з мигдальним горіхом, смак ще краще, але і без горіхів теж дуже смачненько.

close
Додати свій рецепт