Тушкована квашена капуста з грибами

Замочити жменю сухих грибів на ніч. На слідуючий день варити в підсоленій воді дві години.
2 ст. квашеної капусти відварити майже до м'якості. Якщо дуже кисла капуста, то її треба промити. 
Окремо потушити на олії дрібно порізану цибулину і натерту на терці моркву. Добавити в капусту. Також окремо піджарити відварені і порізані гриби і теж добавити до капусти.
Попробувати і якщо не хватає солі, то посолити. Можна дати чорний перець горошком, лавровий листок і потушкувати ще декілька хвилин до готовності капусти.



Джерело: Замочити жменю сухих грибів на ніч. На слідуючий день варити в підсоленій воді дві години. 2 ст. квашеної капусти відвар
close
Додати свій рецепт