
Складові:
- тортілья
- заморожений коктель з овочів
- твердий сир (150-200 грам)
- чорний і червоний перець
Приготування
Купіть в магазині саме тортілью: в крайньому випадку можна використати і вірменський лаваш, але тоді втратиться пікантність цього блюда. Найкраще використовувати саме мікс із заморожених овочів. По-перше, це значно збереже ваш час, а по-друге, позбавить проблеми вибору овочів для приготування тортільї.
Обжарте овочі на сковорідці. Обовьязково добавте трохи солі і перцю. Бажано використати навіть суміш чорного і червоного перцю. Головне – не перестаратися. Як тільки овочі трохи розмякнуть, півколом розкладіть їх на одній половині тортільї. Для цього блюда найкраще підійде Россійський сир. Його потрібно натерти на дрібній терці, щоб він краще розплавився. Викладіть натертий сир зверху овочів. Помастіть блюдо вершково-томатним соусом. Його можна придбати готовим, або ж приготувати самостійно змішавши сметану і кетчуп. Перегніть тортілью пополовині і відправте її на 2 хвилини в мікрохвильову піч, щоби розплавився сир. Готове блюдо наріжте на трикутники і на стіл подавайте гарячим.