Складові:
- 0,5 л сметани
- 1 склянка цукру
- 1 пакетик желатину (25 г)
- 0,5 склянки холодної води
- 300 г бісквіта
- полуниця
- ківі
Приготування
Бісквіт можна купити готовий або спекти самостійно.
Для початку желатин заллємо водою і залишимо для набухання. Поки будемо займатися приготуванням інших компонентів, він якраз набрякне.
Фрукти вимиємо, почистимо і наріжемо.
Бісквіт наріжемо невеликими шматочками.
Сметану змішаємо з цукром і зіб'ємо міксером.
Набряклий желатин подогреем на водяній бані, не доводячи до кипіння. І виллємо в сметанний крем, розмішаємо. Глибокий посуд вистелити харчовою плівкою.
На дно висипати трохи ягід.
Зверху викласти шматочки бісквіта.
Залити кремом.
І далі укладаємо шарами.
Зверху ще прикриємо плівкою і відправимо в холодильник. Години через три торт готовий.