Тортик на десерт - швидкий і смачний
enjoy
24.10.2014

Складові:
- 0,5 л сметани 
- 1 склянка цукру 
- 1 пакетик желатину (25 г) 
- 0,5 склянки холодної води 
- 300 г бісквіта 
- полуниця 
- ківі

Приготування
Бісквіт можна купити готовий або спекти самостійно. 
Для початку желатин заллємо водою і залишимо для набухання. Поки будемо займатися приготуванням інших компонентів, він якраз набрякне. 
Фрукти вимиємо, почистимо і наріжемо. 
Бісквіт наріжемо невеликими шматочками. 
Сметану змішаємо з цукром і зіб'ємо міксером. 
Набряклий желатин подогреем на водяній бані, не доводячи до кипіння. І виллємо в сметанний крем, розмішаємо. Глибокий посуд вистелити харчовою плівкою. 
На дно висипати трохи ягід. 
Зверху викласти шматочки бісквіта. 
Залити кремом. 
І далі укладаємо шарами. 
Зверху ще прикриємо плівкою і відправимо в холодильник. Години через три торт готовий.

close
Додати свій рецепт