Торт-желе "Ніжність" (без випічки)
enjoy
15.12.2014

Складові:
- 400 г сметани,
- 500 г печива,
- 1 ст. ложка желатину,
- 300 г мармеладу,
- 0,5 ч. Ложки ванільного цукру

Приготування
Для початку приготуйте желатин. Одну столову ложку желатину залийте склянкою холодної кип'яченої води і залиште на сорок хвилин. Коли час минув, розтопіть отриману суміш на водяній бані, не доводячи до кипіння. Залиште трохи охолонути.
Печиво подрібніть в дрібну крихту.

Додайте столову ложку сметани і перемішайте.

Я брала печиво двох видів: вершкове і з горіхами. Але при бажанні горіхи можна взяти окремо. Дно форми викладіть печивом, гарненько утрамбуйте і відправляйте в холодильник на 30 хвилин.

Займіться наповнювачем. Частина мармеладу поріжте на невеликі брусочки. Я взяла мармеладки «Серденька», але ви можете використовувати фрукти, приготувати різнобарвне желе або використовувати шоколадну крихту.

У сметану додайте ванільний цукор. Влийте її в желатин і гарненько збийте міксером.

Додайте різаний мармелад і перемішайте. У крем цукор я не додавала, так як використовувала досить солодкий мармелад.

Тепер у форму з печивом залийте отриманою сумішшю і відправляйте в холодильник години на 3, а краще на ніч.

Коли час прийшов, поставте форму з тортом на підлогу хвилинки в окріп і виймайте. Готовий десерт прикрасьте залишився мармеладом.

close
Додати свій рецепт