Торт з печива (без випічки)
enjoy
09.01.2015

Складові:
- печиво 2-3 пачки
- лабне 400 г
- вершки 35% 200 мл
- цукрова пудра 100-150 г
- кава бистрораствор 2 пач.
- горіхи і шоколад для прикраси

Приготування
Чим замінити Лабне? Найкраще маскарпоне, але, знаючи яке маскарпоне дороге, пропоную вам зробити його самим

Спочатку я вирішила зробити крем. Я давно хотіла спробувати збити Лабне з вершками, але все чогось руки не доходили ...

У миску покласти Лабне, вершки і цукрову пудру (до речі, можна взяти Лабне 200 мл, а вершків 400 мл або інші пропорції)

Збити міксером на високій швидкості до загустіння (спочатку буде рідка маса - не лякайтеся, потім вершки зіб'ються і крем загусне). Крем смачний вийшов (як я і думала), таким кремом можна і медяники змащувати та інші торти ...

Ну все, крем вийшов, можна далі робити торт.
Розведемо окропом кави. Я кави не люблю, тому я купила щось шоколадне ... Можна і какао використовувати ... А можна і те і те ... На ваш смак. Мені ось цих пакетиків якраз вистачило, один пакетик на 150 мл води

Це печиво хрустке, прям тане в роті і солодке ... Можна взяти будь-яке сухе бісквітне печиво (чим смачніше печиво, тим смачніше торт) або печиво Савоярді (тоді вийде Тірамісу!)

Печиво вмочити в каві (какао, шоколад). Я прямо в гарячий шоколад і закидала печиво, воно не просочувалося, залишалося твердим.

Якщо ви використовуєте Савоярді, то умочіть швидко тільки одну сторону і викладайте сухий стороною вниз (і кава має бути холодним)

Викладаємо печиво у форму (будь-якого розмір, чим менше форм, тим вище тортик і навпаки ...)

Ось, повністю дно закрили

Тепер змащуємо кремом (можна тоненько, можна товстіший, дивіться самі). Потім зверху знову печиво і так до кінця. Зверху повинен бути крем

Поставити тортик в холодильник на ніч для просочення

Вранці прикрасити горішками, шоколадом і ще чим хочете ... І можна пробувати ...

close
Додати свій рецепт