Торт з морозивом
Складові:
- 4 яйця
- 4 білки
- 2 склянки цукру
- 1 склянка борошна
- ванілін
- 1 банка консервованих ананасів кружечками
- 0,5 кг пломбіру
Приготування
З 4-х яєць випекти бісквіт (жовтки розтерти з 1 ст. Цукру + мука + збиті білки), остудити, розрізати вздовж на частини. На нижню частину викласти шматками морозиво, на нього - ананаси кружечками, зверху - другу половину коржа. 4 білки збити з рештою склянкою цукру в міцну піну і обмазати нею ретельно торт (верх і боки). Поставити в духовку на 20 хвилин. Ми ставили торт на вогнетривке скляне блюдо - і в духовку. Так зручніше. Зробіть цей торт обов'язково, він дуже незвичайний і смачний. Якщо добре обмажете білками, морозиво не витече, в духовці воно перетворюється у смачну субстанцію.