Торт з курячої печінки
enjoy
07.02.2015

Складові:
- 2 кг курячої печінки
- 4 моркви
- 4 цибулини
- 200 грам борошна
- 150 грам молока
- 4 яйця, майонез
- 300 грам
- 8 зубчиків часнику

Приготування
Курячу печінку пропускаємо через м'ясорубку. В печінку додаємо 4 яйця, склянку борошна ( 200 грам), 150 мл. молока, сіль, перець. Перемішуємо і додаємо в печінку 100 грам рослинного масла. Смажимо печінкові млинці на двох сковородах.

Один млинець розміром 22 см, інший більше разміром. Одну сторону смажемо на одній сковороді, потім перевертаємо млинчик на іншу сковороду іншою стороною, так уникаємо " ламання " млинців. В майонез на ваш смак додайте часнику пропущеного через чеснокодавку.

Тепер натріть на тертці моркву, поріжте цибулю кубиками і обсмажте в невеликій кількості олії до золотистої скоринки. Млинці з печінки укладаємо один на одного промащуючи кожен шар майонезом з часником,  мажемо дуже тонким шаром щоб не перебити смак печінки.

Коли будуть укладені всі верстви, зверху обмазати все майонезом, і руками притискаючи укласти смажену цибулю і моркву.

close
Додати свій рецепт