Торт з "Кавуна"
enjoy
24.10.2014

Кавуновий торт стане оригінальним десертом для літнього торжества. 
Щоб його приготувати, візьміть великий кавун середньої стиглості (з надто стиглого і соковитого плода торт може не вийти). Виріжте з нього основу для торта (дивіться фото). На основу нанесіть збиті кокосові вершки, попередньо промокнув поверхню кавуна паперовою серветкою. Якщо у вас не знайшлося кокосових вершків, можна використовувати жирний йогурт або звичайні збиті вершки. Тільки в цьому випадку шар крему повинен бути товщі. 
Прикрасьте торт, як підкаже фантазія. Використовуйте фрукти, ягоди, кондитерські прикраси й кольорову посипання, тертий шоколад або шматочки мармеладу. Краї обсипте горіхами. Можете робити це разом з малюком, йому напевно буде цікаво. 
Готовий торт відправте в холодильник на кілька годин. Потім його можна подавати до столу.

close
Додати свій рецепт