Торт "Вouillie" (Манний)
enjoy
03.02.2015

Складові:
тісто:
- яйця 4 шт.
- цукор 1 ст.
- борошно 1 ст.

крем:
- манка 4-5 ст. л.
- молоко 0,5 л
- масло вершкове 150г
- цукор 1/3 ст.
- ванільний цукор 1 шт.
- щіпка солі
- цедра 1 лимона і сік половинки лимона

Приготування
Міксером збиваємо яйця з цукром. Потім повільно вводимо борошно і вимішуємо лопаткою. Форму для випічки змащуємо маслом і вливаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180°C духовку. Випікаємо корж при температурі 150°C (20-30 хв.), Поки підрум'яниться. Остиглий корж розрізаємо навпіл. Коржі просочуємо коньяком чи вином. Поки печеться корж, займемося приготуванням крему: доводимо молоко до кипіння і повільно, помішуючи, сипем манну крупу і дрібку солі. Ретельно заважаючи, варимо протягом 2 хвилин. Потім додаємо цукор і ванілін. Остиглий крем збиваємо з маслом, цедрою лимона і додаємо сік половинки лимона.

close
Додати свій рецепт