Торт "Трухлявий пень"

Складові:
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 1 склянка будь-якого варення (найкраще смородина, вишня)
- 1 стакан кефіру або кислого
- 2 ч.л. соди
- 1,5 - 2 склянки борошна
Приготування
Яйця збити з цукром, додати варення, розмішану в кефірі соду (коли змішуєш кефір із содою, все починає сильно пінитися, тому треба змішувати в високій чашці !;), борошно. Все перемішати. Тісто негусте, вільно стікає з ложки !; Можна зробити 2 коржа, але я беру деко з високими бортиками і випікаю відразу. Випікати хвилин 20-25. Кожен корж розрізати на 2 частини (всього виходить 4 коржа). Коржі можна просочити сиропом або водичкою, змішаної з варенням. Крем тільки сметанний !; 0,5 літра сметани збити з 0,4 склянки цукру.
Прикрасити на свій смак.