Торт Тернопільська вишиванка
Катя
23.05.2016

Складові:
тісто 1:
- 7 білків
- 1 скл. цукру
- 3 ст. л. муки
- 3 ст. л. крохмалю
- 1ч. л. порошку до печива
- 2 ст. л. оцту

тісто 2:
- 7 жовтків
- 4 ст. л. цукру
- 1ч. л. порошку до печива
- 4 ст. л. муки

тісто 3:
- 7 білків
- 1 скл. цукру
- 3 ст. л. муки
- 3 ст. л. крохмалю
- 1ч. л. порошку до печива
- 2 ст. л. оцту
- 1 уп. кокосової стружки рожевого кольору

тісто 4:
- 7 жовтків
- 4 ст. л. цукру
- 1ч. л. порошку до печива
- 4 ст. л. муки
- 2 ст. л. какао

крем 1:
- 0.5 л. молока
- 6 ст. л. манки
- 1 скл. цукру
- 1 п. ванільного цукру
- 250 г масла

крем 2:
- 200 г маку
- 1 скл. цукру
- 250г масла

Приготування
Для першого тіста збити білки з цукром, змішати муку, крохмаль, порошок до печива і просіяти через сито, додати цю суміш у збиті білки, тоді додати оцет. Спекти 2 коржі.
Для другого тіста збити жовтки з цукром додати просіяну муку і порошок до печива. Спекти 2 коржі.
Третє тісто приготувати так як перше і додати кокосову стружку. Спекти 2 коржі.
Четверте тісто готується так як друге тільки додати какао. Спекти 2коржі.
Для першого крему зварити манку з молоком та цукром, як вистигне збити з маслом.
Для другого крему мак запарити і втерти з цукром, окремо збити масло і додати мак.
Перемащувати так: коричневий корж – крем з манкою – білий корж - маковий крем – жовтий корж – манковий крем - кокосовий корж – маковий крем – кокосовий корж – манний крем – жовтий корж – маковий крем – білий корж – манний крем – коричневий корж. Верх і боки торта змастити манним кремом і посипати кокосовою стружкою.

close
Додати свій рецепт