
Складові:
коржі:
- 3 склянки борошна
- 1 банка згущеного молока
- 1 яйце
- 1 ч. Л. соди
- 1 ч.л. оцту (погасити соду оцтом)
крем:
- 750 г молока
- 200 г вершкового масла
- 1.5 склянки цукрового піску
- 2 яйця
- 3 ст. л. борошна
- ванілін - за смаком
Приготування
Змішуємо всі інгредієнти для тіста, замішуємо еластичне тіста і ділимо його на 8 шматків.
Розкачати кожен шматочок тіста по діаметру сковороди, "смажити" на сковороді по 1 хвилині з кожної сторони.
Обрізати коржі. Залишки залишити для обсипання торта.
Розтовкти залишки коржа.
Приготувати крем. Змішати всі інгредієнти для крему КРІМ вершкового масла і поставити на середній вогонь. Готувати крем при (!) Постійному помішуванні до загусання. Потім зняти з вогню і додати в гарячий крем масло. Ретельно перемішати до розчинення масла. Крем готовий.
Теплим (!) Кремом промазати коржі, присипати товченої крихтою. Залишити торт просочити при кімнатній температурі не менше 1 години, потім прибрати в холодильник.