
Складові:
основа:
- 200 г меленого шоколадного печива (або будь-якого пісочного-типу "ювілейне")
- 200 г меленої халви
- 1/4 склянки тонко подрібнених волоських горіхів
- 100 гр.растопленного вершкового масла
суфле:
- 500 мл. вершків не менше 35%
- 6 ст.ложек цукрової пудри
- 20 гр.желатіна (Не листового)
- 1 кг.клубнікі
Приготування
Змішати всі інгредієнти для основи в однорідну масу.
Викласти у форму рівним щільним шаром. (Форму вистелити харчовою плівкою).
Поставити в холодильник, поки готуєте суфле.
Желатин розпустити в 100 мл.води.Нагреть до 60 градусов.Остудіть до кімнатної температури.
Вершки збити з сах. пудрою до стійких піків.
Влити желатин і перемішати на малих обертах міксера.
Збірка торта: на основу і борту форми викласти порізану навпіл полуницю.
Викласти суфле.
Прикрасити за вашим смаком.