Торт "Снікерс"
enjoy
15.12.2014

Складові:
тісто:
- 3 яйця
- 1 склянка цукру
- 3 ст. ложки какао
- 3 ст. ложки сметани
- 1 склянка борошна
- 1 ст. ложка розпушувача (порошок для випічки)

1-й крем:
- 3 склянки молока
- 1 стакан манки
- ¾; склянки цукру
- 250г вершкового масла

2-й крем:
- 1 пачка крекеру (печиво)
- 0,5л вареного згущеного молока
- 200г смаженого арахісу

глазурь:
- 200г шоколаду

Приготування
Готуємо тісто. Відокремити жовтки від білків. Білки збиваємо з цукром, обережно додаємо жовтки і продовжуємо збивати. Змішуємо какао зі сметаною і додаємо до яєць. Додаємо борошно і розпушувач, добре вимішати, розділимо навпіл і виллємо у змащену маслом форму для випічки. Випікаємо в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Має вийти два коржі.
Готуємо 1-й крем. На молоці варимо манну кашу, додаємо цукор. Коли каша охолоне, вимішуємо її з маслом.
Готуємо 2-й крем. Подрібнюємо крекер і заважаємо його зі згущеним молоком і арахісом. Горіхи подрібнювати не треба.
Коли охолонуть коржі - складаємо торт в такому порядку: корж, половина 1-го крему, 2-й крем, що залишився 1-й крем, корж.
Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці і полити їм торт. Прикрасити можна арахісом або намалювати візерунки на шоколаді ножем.

close
Додати свій рецепт