Торт "Снікерс"
enjoy
10.12.2014

Приготування
7 білків я збила з 400 г цукру, зробила один корж діаметром 26 см (на папері я накреслила коло діаметром 24 см, а корж потім розплився до 26 см), а з залишився безе ще паличок насушила. Думаю, корж з 3-4 білків буде нормальний (на 1 білок - 60 г цукру)

крем:
1 банка вареного згущеного молока + 150 г слив. масла кімнатної темп-ри, потім збити
Горіхи: смажений арахіс, грам 200 (або за смаком)
Подрібнити качалкою не дуже дрібно.

корж:
Можна взяти будь вами улюблений шоколадний бісквіт. Якщо у вас вийде сухий бісквіт, то просочіть його цукровим сиропом, або компотом ... Цього разу я зробила шоколадне кухе (форма 26 см), він хороший тим, що виходить вологим і не таким "важким", як шоколад на окропі.
Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж.
Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами.
Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами.
Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити.
Залити шоколадною глазур'ю і посипати горіхами.

close
Додати свій рецепт