
Складові:
тісто:
- масло вершкове або маргарин - 100 гр.
- яйця - 2 шт.
- згущене молоко - 1 банка
- сода (гашене) - 1 ч. л.
- борошно - 8 ст. л.
- какао - 1 ст. л.
крем:
- сметана 20% - 600 - 700 гр.
- цукор - 100 гр.
глазурь:
- вершкове масло - 50 гр.
- молоко - 2 ст. л.
- какао - 2 ст. л.
- цукор - 4 ст. л.
Приготування
Размягчнное масло з'єднуємо з яйцями, збиваємо
Додаємо згущене молоко, збиваємо
Соду гасимо оцтом, додаємо в тісто, збиваємо
Борошно просіваємо в тісто, перемішуємо
Готове тісто ділимо на дві частини.
Тісто має вийде, як густа сметана
В одну з частин додаємо просіяне какао, перемішуємо.
І починаємо випікати наші коржі при 180 градусах 15-20 хвилин (залежить від грубки).
Поки коржі печуться ми готуємо крем.
Сметану і цукор з'єднуємо і трохи збиваємо.
Готові коржі розрізаємо навпіл. І обрізаємо боковинки.
Кожен корж наколюємо виделкою (крім нижнього) і змащуємо кремом.
І так ми промазуємо всі коржі і боковину.
Всі інгредієнти змішати. Поставити на вогонь. як тільки закипить, зняти з плити. Дати охолонути.
Мені подобається поєднання шоколаду, сметани і банана. Тому до цього рецепту я і додала бананів. Нарізаємо їх тонкими кружечками і викладаємо між коржами і зверху.