Складові:
тісто:
- 6 яєць
- 1 стакан цукру
- 3 столові ложки борошна
- 3 столові ложки какао
крем:
- 200 г масла вершкового
- 300 г молока згущеного
начинка:
- банан
глазур:
- 100 г гіркого шоколаду
- 50 г вершкового масла
- 50 мл вершків
Приготування
Яйце збити з цукром в густу масу, потім акуратно ввести муку з какао. Форму 26-28 * змастити жиром і вилити в неї бісквітне тісто. Поставити в духовку. Готовність бісквіта перевірити лучинкой, вона повинна бути сухою.
Вийняти спечений бісквіт з форми і ще гарячим скласти вдвічі, а в середину покласти качалку. Дати коржу охолонути.
Збити масло зі згущеним молоком в пишну масу.
Все розтопити на водяній бані.
Збірка: корж розгорнути. Половину коржа змастити 1/2 крему, покласти банан і знову змастити кремом. Накрити другою половинкою коржа. Зверху налити глазур. Бок обсипати горіхами.