Торт "Слоняча сльоза"
enjoy
25.10.2014

Складові:
тісто: 
- 6 яєць 
- 1 стакан цукру 
- 3 столові ложки борошна 
- 3 столові ложки какао

крем: 
- 200 г масла вершкового 
- 300 г молока згущеного 

начинка: 
- банан 

глазур: 
- 100 г гіркого шоколаду 
- 50 г вершкового масла 
- 50 мл вершків

Приготування
Яйце збити з цукром в густу масу, потім акуратно ввести муку з какао. Форму 26-28 * змастити жиром і вилити в неї бісквітне тісто. Поставити в духовку. Готовність бісквіта перевірити лучинкой, вона повинна бути сухою. 
Вийняти спечений бісквіт з форми і ще гарячим скласти вдвічі, а в середину покласти качалку. Дати коржу охолонути. 

Збити масло зі згущеним молоком в пишну масу. 

Все розтопити на водяній бані. 

Збірка: корж розгорнути. Половину коржа змастити 1/2 крему, покласти банан і знову змастити кремом. Накрити другою половинкою коржа. Зверху налити глазур. Бок обсипати горіхами.

close
Додати свій рецепт