Торт Шоколадний
Складові:
- 6 яєць
- 2 ст. цукру
- 2 ст. сметани
- 1 б. згущеного молока
- 3 ст. муки
- 8 ст.л. какао
- 2 ч.л. соди+1 ст. л. оцту (на дуже велику форму)
крем:
- 2 б. згущеного молока відварити
- 800г вершкового масла
- 5 ст.л. какао
- 100г коньяку
пропитка коржів:
- 200г солодкої кави (заварна кава з цукром)
- 3-4 ст.л. сметани
- 100г горілки
Приготування
Шоколадна глазур.
Всі інгридієнти перемішати.
З тіста випекти три коржі.
Для просочення коржів зробити розчинну каву і додати цукор за смаком. Охолодити, додати сметану і горілку (можна коньяк). Просочити коржі.
Для крему згущене молоко відварити, розтерти з вершковим маслом, какао і коньяком. Перемазати кремом коржі і залити зверху шоколадною глазур'ю.