
Складові:
тісто:
- 2 склянки борошна
- 2 склянки цукру
- 1 склянку молока
- 6 ст.л. какао (з гіркою)
- 1,5 ч.л. соди (не гашеної)
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 0,5 склянки рослинної олії
- 2 яйця
крем:
- 300г сиру
- 250г сметани
- 250 мл. вершків (жирних)
- цукор до смаку
Приготування
Для тіста змішати борошно, цукор, соду, розпушувач і какао.
Окремо збити яйця, добавити до них молоко і олію.
Добавити рідку суміш у суху та перемішати.
В останній момент добавити стакан крутого кип'ятка, все акуратно та швидко перемішати, вилити тісто (воно получиться дуже рідким) в раніше підготовану форму (дно викласти пергаментом і змастити маслом).
Зразу ж поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випекти до готовності.
Для сирного крему збити разом сир, сметану і цукор. Окремо збити вершки і добавити до сирної маси. Промастити коржі.