Торт Шоколад на кип'ятку
enjoy
11.03.2015

Складові:
тісто: 
- 2 склянки борошна
- 2 склянки цукру
- 1 склянку молока
- 6 ст.л. какао (з гіркою) 
- 1,5 ч.л. соди (не гашеної) 
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 0,5 склянки рослинної олії
- 2 яйця

крем: 
- 300г сиру
- 250г сметани
- 250 мл. вершків (жирних) 
- цукор до смаку

Приготування
Для тіста змішати борошно, цукор, соду, розпушувач і какао.

Окремо збити яйця, добавити до них молоко і олію.

Добавити рідку суміш у суху та перемішати.

В останній момент добавити стакан крутого кип'ятка, все акуратно та швидко перемішати, вилити тісто (воно получиться дуже рідким) в раніше підготовану форму (дно викласти пергаментом і змастити маслом).

Зразу ж поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випекти до готовності. 

Для сирного крему збити разом сир, сметану і цукор. Окремо збити вершки і добавити до сирної маси. Промастити коржі.

close
Додати свій рецепт