
Складові:
- шоколад 8 плиток
- вафельний корж
- міцні житні хлібці
- бісквітний шоколадний корж
- сметана
- цукор
- M & M's 4 пачки
- пастила
- вафельні трубочки зі згущеним молоком
- соломка
Приготування
Склеюємо за допомогою шоколаду дно рояля з вафельних коржів і міцних житніх хлібців.
Робимо стінки з вафельного коржа, промазуємо все шоколадом.
За допомогою смужки вирізаної з обкладинки вирівнюємо стінки і зрізаємо надлишки шоколаду ножем.
Обмащуємо шоколадом вафельні трубочки зі згущеним молоком і приклеюємо їх на шоколад до днища.
Всередину рояля кладемо шоколадний бісквіт з кремом зі сметани і цукру.
Засипаємо зверху M & M's.
Вирізаємо з пастили клавіші. З вафельного коржа і шоколаду робимо кришку, з одного боку приклеюємо шоколадом до корпусу рояля і ставимо підпірку з соломки, яку також варто обмазати шоколадом.