Торт "Пташине молоко 2"
enjoy
04.02.2015

Складові:
бісквіт:
- 5 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 1 столова ложка крохмалю

крем:
- 40г желатину
- 1 склянка молока
- 300г вершкового масла
- 10 яєць
- 2 склянки цукру
- 1 ст. ложка борошна

глазур:
- 5 ст. ложек какао
- 3 ст. ложки молока
- половина склянки цукру
- 50г масло

Приготування
Бісквіт: яйця збити з цукром, додати борошно і крохмаль. Все змішати. Влити тісто у форму і поставити в гарячу духовку на 30-40 хв.

Крем: желатин розвести в 150 мл.теплой води і настоювати 30 хвилин. Жовтки збити з 1 склянкою цукру, влити молоко, змішати з 1 столовою ложкою борошна (змішати на водяній бані) і довести до кипіння. Масу остудити і додати в неї 300 гр. розм'якшеного масла. Желатин підігріти, процідити, трохи охолодити. 

Білкова маса: 10 білків збити з 1 ст. цукру. У збиті білки швидко влити желатин і перемішати. Змішати крем і білкову масу. Бісквіт розділити на 2 частини. На нижню частину викласти початківець застигати крем, накрити 2-му бісквітом. Поставити торт на холод для застигання на 30-60 хвилин. Зверху покрити глазур'ю.

close
Додати свій рецепт