Торт "Піна Колада"
enjoy
18.12.2014

26 см кругла форма для випічки.

Складові:
-кокосовая стружка для посипання

бісквіт: 
- 1 склянка борошна
- 5 яєць
- 1-2 склянки цукру
- 1 ч.л порошку для випічки

крем:
- 1 банка ананасів (сік)
- 2,5 пачки лимонного желе
- 50 гр пластівців кокоса
- 1 вершковий пудинг без цукру (заварний крем)
- 200 гр вершкового масла

Приготування
Бісквіт: білки відокремити від жовтків.
Збити білки з цукром у високі піки і акуратно ввести жовтки.
Всипаємо борошно з порошком і все знову акуратно змішує.
Виливаємо у форму.
Збиваємо їх з цукром в густу масу, потім додаємо борошно без порошку. Таким способом виходить бісквіт і ніколи не осідає)
Випікати до сухої палки на 170 градусів.

Крем: до сотейника вилити ананасовий сік, додати води, щоб рідини було 3 склянки.
Частина відлити в окремий посуд і розвести в рідині пудинг. 3. Ананасовий сік з водою за кип'ятити, всипати желе, ретельно перемішати.
Довести, до кипіння, додати розчинений пудинг і ананаси.
Приготувати. Додати вершкове масло і пластівці. Суміш блендернуть.
Охолодити.
Масло збити, додаючи охолоджену суміш.

Бісквіти (їх обов'язково потрібно змочити рідиною, тим же ананасовим соком) розрізати на 2 частини, змастити кремом.
Потім змастити з боків і зверху.
Посипати кокосовою стружкою.

close
Додати свій рецепт