Торт "Оленка"
enjoy
26.01.2015

Складові:
тісто:
- 250 г сметани 20%
- 150 г слив. масла (маргарин 200 г)
- 3 шт. яйця
- 2,5 ст. борошна
- 150 г цукру
- 1/2 б. сгущеного молока
- 0.5 чайної ложки соди (гасити)

крем:
- 250 г слив. масла
- 1/2 б. сгущеного молока

Приготування
Розтерти яйце і цукор в мисці (бажано збити міксером). 

Масло розтопити. Сметану + згущене молоко + борошно - з'єднати. 

Соду погасити оцтом. 

Все ретельно переміщати. 

Перекладаємо наше тісто у форму (її потрібно попередньо змастити). Випікати торт в розігрітій духовці при 180-200°С 30-35 хвилин.

Крем: півбанки згущеного молока змішати з маслом, збити в крем. Торт в гарячому вигляді поділити на 2 частини і промазати кремом. Залишилися кремом прикрасити торт, зверху посипати темним (тертим) шоколадом.

close
Додати свій рецепт