Торт "Наполеон" на швидку руку
enjoy
04.02.2015

Складові:
- 1 упаковка (1 кг) замороженого листкового тіста 

заварний крем:
- 1/2 літра кіпячeного молока
- 2 ст.л. борошна
- 3 яйця
- 1 ст. цукру
- ваніль
- 100г вершкового масла

Приготування
Листкове тісто розморозити і тонко розкачати. Розкачане листкове тісто порізати на частини, щоб вийшли заготовки для 6-7 коржів (це пропорції для не дуже великого дека). Коржі випікати на застеленому пергаметной папером деку до золотистого кольору. Перед випіканням кожен корж інтенсивно наколоти виделкою, щоб не сильно піднімалося. Приготувати заварний крем. Коржі для "Наполеона" змастити заварним кремом. "Наполеон" посипати зверху крихтами і, за бажанням, трохи цукровою пудрою. Торт поставити на ніч у холодильник (для виготовлення крихт можна використовувати один з коржів). Просочився "Наполеон" порізати ромбами і викласти у вазу.

close
Додати свій рецепт