
Складові:
тісто:
- 3 ст. муки з 1 пакетиком розпушувача
- 200г вершкового масла
- 1/2 ст. цукру
- 2 пакетика ванільного цукру
- 4 жовтка
сирна начинка:
- 1 велике яблуко
- 500г м'якого сиру
- 1 пакетик любого пудинга
- 1 ст.л. крохмалю,
- 0,5 ст. жирних вершків
- 2 яйця
- 1/2 ск. цукру
білкова маса:
- 4 білка
- 2/3 стакана цукру
- 1 упаковка ванільного пудинга
- 100г тертого шоколаду
Приготування
Духовку розігріти до 180 гр. Змішати у мисці муку, масло, цукор, ваніль, добавити жовтки і замісити м'ягке, еластичне тісто. Відірвати кусок (з кулак) і помістити в холодильник. А решта тіста розложити по формі, а на верх порізати яблуко дольками.
Готуємо сирну начинку. Для цього сир прупустити через сито, добавити яйця, крохмаль, пудинг, цукор і жирні вершки. Все це збити до пишної маси.
Готуємо білкову масу. Білки збиваємо на великій швидкості поступово додаючи цукор. В самому кінці додати порошок пудинга і легко вимішати.
Викласти сирну начинку на яблука, потім білкову масу. А цей кусочок тіста, що охолоджувався в холодильнику потерти зверху на білки. І всю цю красу посипати тертим шоколадом. Ставимо у духовку на 40 хв,до золотистого відтінку.