Торт "Мулатка в піні"
Складові:
тісто:
- по 1-му склянці цукру і варення (смородина або малина)
- 2 склянки борошна
- 2 яйця
- 1 ст. ложка соди, погашеної оцтом або лимоном
крем:
- 300 гр. 30% сметани
- 1 склянка цукру
Приготування
Всі інгредієнти для тіста змішати (тісто має бути консистенції густої сметани). Форму для торта змастити олією без запаху і викласти в неї тісто. Форму з тістом відправити в духовку при температурі 200 градусів на 15 хв. Після закінчення зазначеного часу зменшити температуру до 150 градусів і випікати торт ще 15 хв. Торт охолодити, розрізати на 2-3 коржі і змастити кремом. Для крему збити сметану і цукор до повного розчинення цукру. Верх торта, крім крему, можна прикрасити білим зефіром або меренгами.