Торт "Мімоза"

Діаметр форми 24 см
Випікаємо два бісквіта.
Перший бісквіт:
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- ванілін
Другий бісквіт:
- 2 яйця
- Пів склянки цукру
- Пів склянки борошна
- ванілін
Перший бісквіт остудити і розрізати уздовж
крем:
350-400 мл вершків 33-35% збити
Додати 1 склянка цукрової пудри
акуратно перемішати
Половину крему намазати на нижній корж
Зверху викладаємо консервований ананас, порізаний невеликими кубиками
Накриваємо другим коржем,
обмащуємо верх і боки залишилися кремом
Другий бісквіт нарізати на смужки
Кожну смужку ще вздовж
Потім на невеликі кубики (чим дрібніше кубики, тим красивіше)
Обсипати весь торт бісквітними кубиками, притиснути ладонямі.Поставіть в холодильник на 1 годину.
Посипати цукровою пудрою і можна їсти.