Торт «Медовик»
Варвара
Варвара
06.01.2018

Яйця 2 шт
Цукор (пісок) 120 г
Мед 2 ст. л.
Борошно пшеничне 300 г
Масло вершкове несолоне 50 г
Розпушувач 1 шт
Молоко сгущ. варене (для крему) 1 шт
Масло вершкове несолоне (для крему) 200 г
Горіхи волоські за смаком

У сотейнику змішати цукор і яйця.
Додати вершкове масло і мед.
Добре прогріти на слабкому вогні помішуючи.
Додати розпушувач. Ще раз прогріти до отримання пінної маси і збільшення обсягу в два рази.
Перелити у велику миску і поступово вводити борошно, добре помішуючи ложкою.
Замісити тісто.
Розділити на 6 частин. Скачати в колобки і викласти на блюдо присипане мукой.Убрать в холодильник на 30 хвилин.
Розгортати кожен колобок на пергаменті.
Випікати в розігрітій до 200 градусів С духовці 3-4 хвилини. Випекти все коржі.
Вершкове масло (кімнатної температури) змішати з вареним згущеним молоком.
Збити віночком в однорідний крем.
Промазати корж складаючи один на інший.
Зверху розподілити залишився крем і промазати боковинки.
Волоські горіхи обсмажити на сковороді.
Подрібнити в блендері в крихту.
Посипати торт. Прикрасити зернами граната або за бажанням.
Дати просочитися 2-3 години. Торт Медовик готовий!

close
Додати свій рецепт