
Складові:
- куряче яйце - 6 шт.
- цукор - 6 ст.л.
- сир жирний-20% - 750 г.
- готові бісквітні коржі - 2 шт.
- желатин - 3 ст.л.
- тертий шоколад для присипки
Приготування
Відокремлюємо жовтки від білків, збиваємо жовтки з цукром до утворення однорідної густої піною маси.
Сир протираємо через сито і додаємо його до жовткова-цукрової маси, перемішуємо.
Білки збиваємо до утворення щільної стійкої піни і акуратно вводимо в сирну масу.
Желатин розтираємо в 150 мл гарячої води, охолоджуємо, а потім додаємо до раніше приготовленої масі, все перемішуємо.
У форму для запікання на дно викладаємо бісквітний корж, викладаємо на нього одну частину крему, потім накриваємо другим коржем і також покриваємо цей корж кремом, ставимо в холодильник на 3 години.
Перед подачею до столу присипаємо шоколадом.