Торт Класичний Тірамісу
enjoy
03.11.2014

Складові:
- куряче яйце - 6 шт. 
- цукор - 6 ст.л. 
- сир жирний-20% - 750 г. 
- готові бісквітні коржі - 2 шт. 
- желатин - 3 ст.л. 
- тертий шоколад для присипки

Приготування
Відокремлюємо жовтки від білків, збиваємо жовтки з цукром до утворення однорідної густої піною маси. 
Сир протираємо через сито і додаємо його до жовткова-цукрової маси, перемішуємо. 
Білки збиваємо до утворення щільної стійкої піни і акуратно вводимо в сирну масу. 
Желатин розтираємо в 150 мл гарячої води, охолоджуємо, а потім додаємо до раніше приготовленої масі, все перемішуємо. 
У форму для запікання на дно викладаємо бісквітний корж, викладаємо на нього одну частину крему, потім накриваємо другим коржем і також покриваємо цей корж кремом, ставимо в холодильник на 3 години. 
Перед подачею до столу присипаємо шоколадом.

close
Додати свій рецепт