
Складові:
коржі:
- 3 ст. борошна
- 1 банка згущеного молока
- 1 яйце
- 1 ч. Л. соди (погасити оцтом)
крем:
- 750 г молока
- 200 г вершкового масла
- 1.5 ст. цукру
- 2 яйця
- 3-4 ст. л. борошна
- 1 пакетик ваніліну
Приготування
Робимо тісто для торта, змішуючи всі інгредієнти (борошно, згущене молоко, яйце, сода). Тісто ділимо на 8 шматків.
Розкачуємо один шматочок діаметром більше сковороди і викладаємо на розігріту сковорідку.
Через хвилину перевертаємо (коржі смажаться дуже швидко).
Знятий корж обрізаємо (обрізки потім підуть на посипання торта).
готуємо крем
Змішуємо всі компоненти, крім масла, і ставимо на вогонь до загустіння, при цьому інтенсивно помішуючи.
В кінці додаємо в гарячий крем вершкове масло.
Коржі змащуємо теплим кремом, верх і боки посипаємо подрібненими крихтами.
Залишаємо торт на кілька годин для просочення.