Торт "Хвилинка"
enjoy
15.12.2014

Складові:
коржі:
- 3 ст. борошна
- 1 банка згущеного молока
- 1 яйце
- 1 ч.л. розпушувача

крем:
- 750 мл молока
- 1,5 ст. цукру
- 2 яйця
- 3 ст.л. борошна
- Кілька крапель ванільною есенції
- 200 г вершкового масла

Приготування
Змішати всі інгредієнти для коржів, замісити тісто і розділити на 8 частин. Розкачати кожну частину в коло діаметром більше, ніж діаметр сковороди, і пекти в розігрітій сухій сковороді по хвилині з кожної сторони.
Остиглі коржі акуратно обрізати по тарілочці.

Для крему змішати всі інгредієнти, крім вершкового масла. Нагріти крем до загустіння, інтенсивно помішуючи. Трохи остудити і в теплий крем додати вершкове масло.

Змастити коржі теплим кремом, обсипати торт крихтами коржів.
Залишити торт приблизно на годину при кімнатній температурі, а потім прибрати в холодильник мінімум на 4 години.

close
Додати свій рецепт