Торт Каприз
enjoy
09.01.2015

На кожен корж нам потрібно взяти:
- 0,5 склянки сметани - 0,5 склянки цукру
- 1 яйце
- 0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом або 1 чайну ложку розпушувача
- 0,5 склянки борошна

Крім того в кожен корж покладемо окремо:
- 0,5 склянки родзинок, який треба попередньо замочити
- 0,5 склянки маку
- 0,5 склянки мелених горіхів, подрібнюємо качалкою

Тісто виходить рідке, печемо коржі у формі, змащеній маслом.

Поки коржі остигають, готуємо крем.

1 банку згущеного молока збиваємо з 300г вершкового масла.

Перемащуємо коржі. У верхній шар крему можна додати ложку какао, посипати горіхами.

close
Додати свій рецепт