Торт "Гуцулка"
Складові:
- шоколад для прикраси
тісто:
- 6 яєць
- 3 ст. борошна
- 1 ст. цукру
- 1 ст. сметани
- 1 ч. л. амоньяку (розпушувач тіста)
- 1 ч.л. питної соди, погашеної оцтом
крем:
- 1 п. пудингу
- 300г масла
- 300г різнобарвного мармеладу
Приготування
Спекти три коржі. Заварити пудинг і дати йому охолонути, а потім збити міксером з вершковим маслом. Змастити перший корж тоненьким шаром (шаром) крему, на крем викласти порізаний мармелад і знову змастити тоненьким шаром (шаром) крему. Те ж саме повторити ще раз і зверху полити розтопленим шоколадом.
Якщо під рукою немає готового пудингу, можна зварити економ-варіант заварного крему з півлітра молока, 1-го яйця, 3-4-х столових ложок цукру і 1-2 столових ложок борошна.