Торт «Графські руїни» без борошна
enjoy
04.12.2014

Складові:
- яйце куряче 8 штук
- цукор 400 г
- масло вершкове 200 г
- молоко згущене 120 г
- чорнослив 200 г
- горіхи волоські 120 г

Приготування
Охолодіть яйця; відокремте білки від жовтків; збийте білки до щільної піни, поступово збільшуючи швидкість, введіть цукор невеликим частинами і збивайте до повного розчинення цукру, до міцної глянсовою піни, не менше 7 хвилин.

Викладіть на деко пергаментний папір, викладіть безе ложкою. Зробіть п'ять або більше безе з піками, щоб поставити їх на самий верх.

Випікайте безе в духовці при температурі 100 градусів протягом 150 хвилин, збільште температуру до 120 градусів і випікайте ще 25 хвилин; дайте безе охолонути.

Нарубаєте горіхи і чорнослив дрібно, або прокрутіть через м'ясорубку.

Збийте вершкове масло міксером, додайте згущене молоко, перемішайте з горіхами і чорносливом.

На тарілку викладіть ложку крему, розмажте і починайте викладати на нього безе по діаметру всій тарілки, зверху покладіть наступний ряд безе, змащуючи нижню частину кожного безе; таким чином укладіть весь торт у вигляді гірки, промащуючи кремом кожен шар.

Охолодіть перед подачею.

close
Додати свій рецепт