Торт "Горіховий"
Складові:
тісто:
- 3 яйця
- 1 стакан цукру
- 1 ст. л. натурального меду
- 5 ст. л. сметани
- 2 ложки олії
- 1 ч.л. амоняку
- 3 ст. муки
- 1 стакан мелених волоських горіхів
крем:
- 1 ст. мелених горіхів
- 0,5 ст. молока
- 1 ст. цукрової пудри
- 300г вершкового масла
Приготування
Цукор, яйця - розтерти в макітрі. Додати мед, сметану, олію, амоняк, і все разом розтерти до однорідної маси. Додати горіхи і муку, добре перемішати. Форму для випічки змастити маслом або маргарином і підсипати мукою. Вихід - 3 коржі.
Крем: горіхи запарити кип'яченим молоком, охолодити. Масло збити, додати пудру, збити і додати запарені горіхи.