
Складові:
- 5 великих яєць
- 6 ст.л. цукру
- 1 склянки змеленого фундука (у мене звічайні горіхи)
- 2 ст.л. борошна
- 2 ст.л. какао
- 2 ч.л. розпушувача
- 200г вершкового масла кімнатної температури,
- 280г гіркого шоколаду
- 7 столових ложок Нутелли
- 200г вафель (артек), перемолоти в блендері
Приготування
Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі. Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи, в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.
Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Все збийте разом до однорідної маси.
Випечений корж розріжте вздовж на 2-3 шари. На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель та подрібненими горіхами. Кремом який залишився змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.