Торт "Ferrero rocher"
enjoy
15.12.2014

Складові:
- 5 великих яєць
- 6 столових ложок цукру
- 1,75 склянки змеленого фундука
- 2 столові ложки борошна
- 2 столових ложки какао-порошку
- 2 чайних ложки розпушувача
- 200 г несолоного вершкового масла кімнатної температури,
- 280 г гіркого шоколаду
- 7 столових ложок Нутеллою
- 200-220 г вафель, наламати до стану крихти
- 10 цукерок Ferrero Rocher

Приготування
Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі.
Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи. в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.
Розтопіть шоколад в мікрохвильовці або на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Всі збийте разом до однорідної маси.
Випечений корж разжьте уздовж на 2-3 шари. Вафлі накришить.
На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель.Оставшімся кремом змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами, якщо трохи залишилося. Кожну цукерку розріжте навпіл і викладіть кругом. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.

close
Додати свій рецепт