Складові:
- 6 яєць
- пів склянки борошна
- пів склянки цукру
- розпушувач для тіста або сода і оцет
- вершкове масло
- трохи манки
Приготування
Яйця збити в густу піну, додати цукор і збити, щоб крупинки розчинилися. Потім додати борошно, все добре перемішати, додати соду, погашену оцтом (у склянці перемішати пів чайної ложки соди і оцту, коли перестане йти реакція відразу перекласти в тісто). Форму змастити вершковим маслом, добре посипати манкою, викласти тісто у форму і поставити в розігріту духовку на 20-30 хвилин. Може здатися, що в рецепті мало борошна, але коли торт спечеться, то Ви зрозумієте чому її потрібно саме стільки. Чим більше борошна, тим торт (любой) буде важче і йому важче буде пропектися. Цей торт можна прикрасити чим хочеться - це вже фантазія та ідеї кожного.