Торт "Чудо"
enjoy
28.10.2014

Складові:
- готовий бісквіт або печемо самі 
- 4 яйця 
- 100 г борошна 
- 150 г цукру 
- 15 г ванільного цукру 
- 150 мл готового солодкої кави 
- 500 мл домашньої сментани 
- 230 г цукру (краще пудра) 
- ванілін пакетик 
- фрукти за бажанням для прикраси

Приготування 
Беремо готовий бісквіт або печемо самі. Перший корж просочуємо кави з цукром і змащуємо сметанним кремом (сметана збивають з цукром і ваніліном). 
Решті бісквіт нарізаємо кубиками або трикутниками, як захочете. 
Кожен шматочок обмакиваем в крем і укладаємо гіркою. 
Зверху поливаємо залишилися кремом (чим більше крема, тим смачніше) посипаємо крихтами від бісквіта і прикрашаємо полуничкою і ківі.

close
Додати свій рецепт