
Кількість порцій 8.
Складові:
бісквіт:
- яйця 4 шт.
- борошно 100 г
- крохмаль 50 г
- рахрихлітель 2 чайні ложки
- цукор 100 г
- вода 2 Ст. ложки
- джем абрикосовий 200 г (Можна будь яке варення через блендер)
крем:
- сир 500 г
- йогурт 500 г
- цукор 150 г
- желатин 10 г
- полуниця 250 Грам (150 гр - для прикраси, 100 гр в крем)
Приготування
Почнемо з бісквіта: жовтки відокремити від білків. Окремо збити білки з цукром до піком. Збити жовтки в кінці додати води. До білків додати жовтки обережно знизу вгору перемішати. Просіяти борошно, крохмаль, додати розпушувач. Все акуратно перемішати.
Розділити тісто на 2 частини. Одне викласти на прямокутний деко, для приготування рулету. Інший викласти 2 кола розміром форми для торта. Випікати 8-10 хв. в розігрітій духовці 180 гр. Далі дістаємо деко швидко змащуємо джемом і загортаємо в харчову плівку. Залишає в холодильнику на 15-20 хв.
Готуємо крем: Замочити желатин. Протерти через сито сир змішати з цукром і йогуртом. Переміщати до повного розчинення цукру. Додати дрібно нарізану полуницю. Желатин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці 30 сек. Цівкою ввести в крем.
Підготовка форми. Форму для торта (я брала миску для салату) вкрити харчовою плівкою. далі викласти полуницю.
Нарізати рулетики і викласти зверху.
Залити кремом і врешті укласти круглий бісквіт. Прибрати в холодильник до повного застигання.