
Складові:
тісто:
- 250 гр. масла або маргарину
- 200 гр. цукру
- 200 гр. борошна
- 2-2,5 ч. Ложки розпушувача
- 4 яйця
- 4 ст. ложки молока
- 3 ст. ложки пудри какао
начинка:
- 500 мл. молока
- 6 ст. ложки манної крупи
- 200 гр. масла
- 200 гр. цукру
- 200 гр. кокосової стружки
- для глазурі 200 гр. молочного шоколаду
Приготування
Приготувати тісто: масло / маргарин розтопити і всі інгредієнти змішати, вилити тісто у форму. Випікати в розігрітій духовці при 175 гр. приблизно 50 хвилин. Дати охолонути, а потім розрізати на 2 частини.
Приготувати крем: з молока і манки приготувати манну кашу - коли молоко почне закипати, за однією ложки ввести манку і постійно заважати (5 хвилин).
Масло (м'яке, трохи розтануло) окремо збити міксером з цукром.
Змішати кашу, стружку, масло з цукром і цією сумішшю намазати остиглі коржі.
Останній шар змастити глазур'ю (для цього розтопіть шоколад) і поставте в холодне місце щоб глазур застигла.
Охолодіть перед подачею.