
Складові:
- 500 мл. сметани
- 250 гр. цукру
- 1 упаковка желатину
- 3 упаковки фруктового желе
- 1-1.5 склянки (будь-яких) свіжих фруктів
бісквіт:
- 3 шт. яєць
- 3 ст.л. цукру
- 4-5 ст. л. борошна
- щіпка лимонної кислоти
Приготування
Спекти бісквіт, порізати середніми кубиками. Готове застигле желе (бажано різних кольорів - червоний, жовтий, зелений) пошматувати ножем на неоднакові шматочки по типу побитого скла. Потім збити міксером сметану з цукром і упаковкою (залитого за рецептом) желатину. Все це змішати в мисці зі свіжими фруктами (мандаринами, вишнями, полуницею, малиною, ківі, персиками, ананасами, абрикосами і т.д. Особисто мені дуже подобається додавати гранат). Викласти у форму, застелену змоченою харчовою плівкою, і дати торту застигнути кілька годин на холоді до стану желе.