Торт без випічки з персиками
enjoy
24.10.2014

Складові:
- готові бісквітні коржі 3 шт. 
- сметана 30% - 750г. 
- цукор - 1 стакан 
- желатин швидкорозчинний - 20 м (у мене Др. Оеткер) 
- персики консервовані - 1 велика (850г.) Банку 
- желе зі смаком персика - 75г. (у мене смак ківі Др. Оеткер) 
- ванільний цукор - до смаку (у мене з натуральної ваніллю) 
- сироп з-під персиків. 
- сік лимона - 1-2 ст. ложки

Приготування
Для початку відкриваємо персики, зливаємо сироп і в мікрохвильовці підігріваємо до окропу. 
Потім гарячий сироп виливаємо в желатин і ретельно розмішуємо до повного розчинення і отставляем для охолодження. 
Далі розводимо желе по інструкції. Поки ви зробите торт, і він охолоне в 
холодильнику желе якраз охолоне. 
В цей час готуємо форму (у мене роз'ємна 27 см.) Знімаємо бортики, кладемо на дно 
Пекарській папір (з запасом) і закриваємо бортики. Зайвий папір обрізаємо, залишаючи 
приблизно 1 см. Бока закриваємо смужками пекарської папери і скріпками. 
Сметану збиваємо з цукром і ванільним цукром, щоб збільшилася вдвічі, потім поступово 
вводимо остиглий желатин при цьому, не перестаючи збивати крем. У самому кінці додаємо сік 
лимона і ще раз збиваємо. Крем готовий. 
Беремо один корж бісквіту і кладемо на дно форми, на корж викладаємо третю частину 
крему, далі чергуємо корж + крем + корж + крем. Верхній шар крему вирівнюємо рівно і 
ставимо в холодильник для застигання. 
Далі ріжемо персики пластинками приблизно 0,5 см. Дивимося на желе, якщо вже охололо, 
викладаємо персики на торт так, як вам подобається, і обережно заливаємо желе і ставимо в 
холодильник до повного застигання (у мене зазвичай на ніч). 
Увага! Чи не заливайте желе на торт теплим, а то желе змішається з білим кремом. 
От і все, торт готовий. Якщо хочете, можна прикрасити збитими вершками.

close
Додати свій рецепт