Торт без випічки з фруктами
enjoy
09.12.2014

Складові:
- 700 г ніжного крекеру
- 0,5 л. сметани 25%
- 25 г желатину
- 200 г цукру
- 3 банани
- 3 апельсина
- 3 ківі
- 2 великих яблука
- за смаком і можливостям - ягоди

Приготування
Заливаємо желатин водою і готуємо його згідно інструкції, зазначеної на упаковці. Фрукти чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, не забувши залишити для прикраси по 1 фрукту. Ягоди миємо й обсушуємо за допомогою паперового рушника.

Змішуємо сметану з цукром, фруктами і розчиненим желатином, добре перемішуємо.

Кожну печенюшку занурюємо в отриману масу і викладаємо на блюдо у вигляді торта, зверху поливаємо залишилася масою зі сметани з фруктами.

Нарізавши залишені фрукти тонкими часточками, обкладає ними разом з ягодами поверхню торта, який потім залишаємо на кілька годин в прохолодному місці для просочення.

close
Додати свій рецепт