
Складові:
бісквіт:
- слив. масло 250 г (кімнатної температури)
- цукор 2/3 склянки
- борошна 200 г
- розпушувач 1,5 ч.ложки
- яйця 4 шт.
- молоко 4 стіл. ложки
- какао 3 стол. ложки
- ванілін
кокосова начинка:
- молоко 500 мл
- ман крупа 6 стіл. ложок
- слів. масло 200 г
- цукор 2/3 склянки
- кокосовая стружка 200 г (можна і більше, я завжди більше кладу)
Приготування
Масло збити з цукром.
Додавати по одному яйцю, щоразу добре збиваючи.
По черзі додаємо інші інгредієнти.
Змастити форму і викласти туди тісто.
Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності)
Остудити і розрізати вздовж на 2 частини.
Я не остуджують.
У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу, поставити на вогонь і часто заважаючи віночком довести до кипіння. Варити до загустіння.
Знімаємо з вогню. Додаємо цукор і кокосову стружку.
Добре вимішати.
Збірка: в роз'ємну форму покласти нижній корж. Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим'яти, розрівняти.
Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.
Прикрасити за смаком.
Я зверху намазала вареним згущеним молоком, а потім полила шоколадною глазур'ю. І в мене все роз'їхалася, розтануло.
Може у вас вийде ...
Тортик вийшов дуже смачним і ситним. Приємного чаювання!
Ось, ще раз робила цей тортик, вже зверху шоколадом не стала поливати. Дуже смачний!
На роз'ємну форму діаметром 20-21 см.
Якщо форма діаметром 26 см продукти збільшити в 1,5 рази, а начинку не збільшувати, її вистачить.