Торт Баунті
enjoy
01.03.2015

Складові:
- 3/4 ст. муки
- 1/2 ст. цукру
- 5 яєць
- 3 ч.л. какао
- 1 ч.л. розпушувача

маса:
- 350г кокосової стружки
- 500г молока
- 0,5 ст. цукру
- 200г масла

глазур:
- 100г масла
- 200г шоколаду

пропитка: 
- 1 ст. води
- 2 ст.л. лікеру "Малібу"

Приготування
Білки збити на міцну піну, додати потрохи цукор, весь час збиваючи. Додайте по одному жовтки далі збиваючи. Введіть акуратно муку з розпушувачем і какао, обережно перемішайте ложкою. Випечіть бисквіт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть і пропитайте.

Кокосову стружку всипати в кипляче молоко з цукром і варіть на малесенькому вогні 20 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню та добавте масло. порізане на кубики, перемішайте і поставте в холодильник.

Шоколад поламайте на кусочки та разом з маслом розтопіть на водяній бані.

Викладіть масу на бисквітний корж та розрівняйте, полийте шоколадом та поставте в холодильник.

close
Додати свій рецепт