
Складові:
- 3/4 ст. муки
- 1/2 ст. цукру
- 5 яєць
- 3 ч.л. какао
- 1 ч.л. розпушувача
маса:
- 350г кокосової стружки
- 500г молока
- 0,5 ст. цукру
- 200г масла
глазур:
- 100г масла
- 200г шоколаду
пропитка:
- 1 ст. води
- 2 ст.л. лікеру "Малібу"
Приготування
Білки збити на міцну піну, додати потрохи цукор, весь час збиваючи. Додайте по одному жовтки далі збиваючи. Введіть акуратно муку з розпушувачем і какао, обережно перемішайте ложкою. Випечіть бисквіт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть і пропитайте.
Кокосову стружку всипати в кипляче молоко з цукром і варіть на малесенькому вогні 20 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню та добавте масло. порізане на кубики, перемішайте і поставте в холодильник.
Шоколад поламайте на кусочки та разом з маслом розтопіть на водяній бані.
Викладіть масу на бисквітний корж та розрівняйте, полийте шоколадом та поставте в холодильник.