Складові:
тісто:
- 425г маргарину
- 1 ст. цукру
- 5 жовтків
- 3 ст. л. сметани
- 3 ч. л. порошку до печива
- муки скільки займе
- 3 ст.л. какао
макова начиннка:
- 2 ст.маку - змолоти
- 1 ст. цукру.
- 1 ст.л. масла вершкового- розтопити
- 2 яйця
кокосова начинка:
- 5 білків
- 1 ст.цукру
- 200г кокосової стружки білої
крем:
- 0,5 л молока
- 1 п. будуну
- 1 ст. пудри
- 400г масла
Приготування
Маргарин розтопити, додати інші компоненти і замісити тісто. Розділити на дві частини. До однієї додати какао і також розділити на дві частини. Темне тісто кинути в морозилку. Біле тісто розділити на дві частини і викласти на дві одинакові форми.
Приготувати макову начинку: білки відділити від жовтків і збити на піну, додати цукор, жовтки і масло, збити і додати мак.
Приготувати кокосову начинку: білки збити на піну, додати цукор і кокос, перемішати.
На підготовлене у формі тісто викладати начинку полосками: полоса маку, полоса кокосу і т.д. Якщо на першому коржі у вас спочатку мак, то на другий корж першим викладаємо кокос і навпаки. Вийняти із морозилки темне тісто і потерти його на тертушці на начинку. Торт випікати приблизно 40 хв. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Приготувати крем: Зварити будун на молоці або звичайний заварний крем. Масло збити з пудрою і додати в охолоджений заварний крем. Перемащувати коржі таким чином, щоб мак заходив на кокос. Зверху, за бажанням, торт "Баунті" можна залити розтопленим шоколадом.